Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dkHoldoversigt 

Vi er rigtig glade for at se dig ét skridt tættere på den rigtige beslutning. Nedenstående finder du holdoversigt for henholdsvis almindelige hold og turbo hold. Ta’ dit kørekort i det tempo der passer dig ved at tilmelde dig et af nedenstående hold.

Du tilmelder dig ved at trykke på tilmeldingsknappen for det hold du ønsker at starte på. Efter du har udfyldt dine informationer modtager du praktiske oplysninger på din mail, som du selvfølgelig også bedes holde øje med. Er du i tvivl eller har du spørgsmål så tøv ej med at skrive en mail eller ringe til os. Vi glæder os til, at høre fra dig!


Holdoversigt – Mrdrive.dk

… eller skriv til os nu!

Spørgsmål vedr. tilmelding

Inden jeg tilmelder mig:

Hvornår må jeg begynde at tage kørekort?

Du må først påbegynde undervisningen 3 måneder før du fylder 17 år, altså når du er 16 år og 9 mdr gammel. Du kan tidligst aflægge teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Hvor lang tid tager et kørekort?

Et normalt kørekort tager ca. 12-14 uger, men behovet vil typisk være individuelt.

Hvis du ønsker kan du tilmelde dig et af vores turbohold, tager ca 4-6 uger, så står du med dit kørekort klart i hånden.

For generhververe kan du dog generhverve dit kørekort rimelig hurtigt, kontakt os for nærmere tidsforløb

Hvis du har ønsker for speciel undervisning kan tiden ligeledes variere.

Hvornår er næste ledige hold?

Det fremgår af øverste holdoversigt på denne side, hvilke hold kommende hold vi har. Her kan du samtidig danne dig et overblik over hvornår næste ledige hold er, da holdende bliver lukket lige så snart de er fyldte.

Så længe et hold er åbent for tilmeldinger er der ledige pladser du kan booke dig på.

Jeg kan ikke finde en dato der passer for mig?

Kan du ikke finde en dato der passer til dit ønske? Ønsker du at starte undervisning alene uden holdtilmelding? Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Skriv eller ring til os, så finder vi altid en løsning sammen.

Må jeg holde pause undervejs?

Det korte svar er, JA, dog maks 3 måneder.  Dette er dog generelt set ikke noget vi vil anbefale. Men læs lige med her:

 1. For at kunne overholde princippet om integreret teoretisk og praktisk undervisning samt for at sikre en optimal køreuddannelse skal  undervisningsforløbet være sammenhængende. Der må derfor ikke være ophold i køreuddannelsesperioden af længere varighed.
 2. Ansøgere, der er fraværende i køreuddannelsesperioden i mere end tre måneder, skal påbegynde køreundervisningen på ny.
 3. Ansøgere, der i løbet af køreuddannelsesperioden er fraværende i højst 4 lektioner af 45 minutters varighed i teorilokale (teoretiske emner), kan på særlige vilkår selv gennemgå de manglende emner ved selvstudium.

Hvad koster jeres pakker?

Du kan finde priser og præcis indhold på vores pakker i vores hovedmenu under menupunkt: Kørekort priser

Efter jeg har tilmeldt mig:

Hvordan foregår betalingen?

Hos Mrdrive Aps kan du til en hver tid vælge at opdele betaling af dit kørekort i rater. Vælger du ratebetaling tillægges et symoblsk administrationsgebyr på 100kr. pr. betaling. Ratebetaling foregår på følgende måde:

 1. ratebetaling betales senest til første teoriaften (6.000kr) + 100kr i adm. gebyr
 2. ratebetaling betales den efterfølgende 1. i måneden (4.500kr) + 100kr i adm. gebyr
 3. ratebetaling betales ved sidste teoriaften (3.000kr) + 100kr i adm. gebyr

Vælger du f.eks. at opdele din betaling i 2 rater skal du kun betale administrationsgebyret 2 gange.

Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail.

Hvad skal jeg gør når jeg har tilmeldt mig et hold?

… læn dig tilbage, slap af og vær glad for at du har taget den rigtige beslutning.

Vi sender dig en mail med alle de nødvendige informationer vedr. dit holdstart.

En god idé ville være at booke tid hos egen læge for lægeerklæring til kørekort.

Hvordan foregår teoriprøven?

 1. Prøven er skriftlig og gennemføres ved forevisning af en tilfældigt udvalgt serie blandt Rigspolitiets godkendte teoriprøvesæt med indtalte spørgsmål og svarmuligheder samt tilhørende afkrydsningsskema til besvarelse.
 2. Prøvelokalet lukkes ved fastsat mødetid. Ansøgere, der møder for sent, og efter at prøven er begyndt, kan ikke få adgang til prøvelokalet og skal beramme ny prøve mod betaling.
 3. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens bedømmelse. Ansøger skal have oplyst, hvilke emner i undervisningsplanen der er fejlagtigt besvaret.

Hvordan foregår køreprøven?

 1. Den kørselstid, der afsættes til bedømmelse af ansøgerens færdigheder og adfærd i trafikken, må ikke være under 25 minutter ved den praktiske prøve til kategori B. Ud over kørselstiden skal der afsættes tid til kontrol af ansøgerens identitet, oplysning om prøvens forløb, kontrol af køretøjets udstyr, gennemførelse af baglænskørsel, evaluering af prøveforløbet mv. Prøvetiden kan om nødvendigt forlænges og kan afbrydes, hvis ansøgerens kørefærdighed er meget ringe.
 2. Prøven i kørsel gennemføres med den prøvesagkyndige ved siden af ansøgeren i en godkendt skolevogn, som ansøgeren selv skal stille til rådighed. Kørelæreren kan, medmindre ansøgeren eller den prøvesagkyndige har væsentlige indvendinger imod det, overvære prøven fra bilens bagsæde.
 3. Som led i prøvestedets kvalitetssikring af den praktiske prøve kan yderligere en prøvesagkyndig efter forudgående orientering af kørelæreren overvære prøven.
 4. Under prøven anses ansøgeren som bilens fører med deraf følgende ansvar og forpligtelser.
 5. Enkelte mindre alvorlige fejl kan ikke i sig selv medføre, at prøven bedømmes som ikke-bestået, idet ansøgerens kørsel skal vurderes som helhed.
 6. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens afslutning. Ansøgere, der ikke har bestået, skal have oplyst, hvilke færdighedskrav i undervisningsplanen der ikke er tilfredsstillende opfyldt.

Jeg har skrevet forkerte oplysninger ved tilmelding

Send os en mail på info@mrdrive.dk med de korrekte oplysninger, så sørger vi for at rette dem til i en fart.

Gode grunde til at joine os!

Ubegrænset teorilektioner

... minimum 29 teori lektioner

16 praktiske lektioner

... øvelseskørsel på vej

Elevportal

... gratis adgang til elevportal med online prøver, videoer

16 praktiske lektioner

... øvelseskørsel på vej

Manøvrebane

... 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)

Leje af bil til køreprøve

... SPAR 499KR.

Køreteknisk anlæg

... 4 lektioner på køreteknisk anlæg (Glatbane)

Elevaktiverende undervisning

Call Now ButtonRing til os nu!