Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dk
Ta’ dit kørekort hos os og støt et godt formål!

Mrdrive støtter Red Barnet med 100kr. for hver elev der starter på køreskolen.


Tilmeld dig her!LÆS OM REDBARNET.DK

Sådan støtter du redbarnet


Du tilmelder dig og starter på køreskolen

Donationen til redbarnet vil først finde sted når du er startet på dit kørekortforløb.


Vi smider 100kr. i en pulje til redbarnet

Når du er startet dit forløb hos os smider vi 100kr. i en pulje der ubeskåret går til redbarnet.


Dit bidrag doneres til Redbarnet

1 gang om året donere vi den opsparede pulje til Redbarnet. Barnet trækker hermed på smilebåndet og takker dig for at du valgte Mrdrive

Børn verdenen over

Alle børn har uden tvivl ret til en god og betryggende opvækst. Redbarnet kæmper for at give børn et bedre liv verdenen over. De redder, beskytter og styrker børnene, deres vilkår og fremtid, samtidig med at man kæmper for at børnenes rettigheder bliver overholdt.

Børn bliver hjulpet før, under og efter, at konflikter og naturkatastrofer ødelægger deres liv og modstår deres fremtid. Redbarnet plejer børnene med mad, vand og medicin samtidig med at man opretter børnevenlige omgivelser iblandt andet flygtningelejre.

Børn i Danmark

I Danmark forbygges der eksempelvis mod mobning i danske skoler, institutioner m.m. samtidig med at man bekæmper alle former for vold, seksuelle overgreb osv. Fattigdom i Danmark skal bekæmpes, dette gør man ved at man arrangere fereielejre, oplevelser og støtte for de dårligste stillede børn i Danmark.

Børn i Danmark har også ret til at leve med de bedste vilkår, hvad enten det angår socialt, fysisk eller økonomisk vil redbarnet altid sørge for at være der for børnene så de ikke føler sig alene.

Mrdrive støtter ét godt formål

Hos Mrdrive Aps har vi valgt at bidrage aktivt til, at hjælpe udsatte børn rundt omkring i hele verdenen. Det påvirker ikke prisen af dit kørekort som elev, men det er en del af køreskolens profit der ryger ubeskåret til velgørenhedsarbejde og støtte til børn. Vi har alle været børn har og selv, eller kender andre der har været udsat økonomisk/socialt. Ved at tage dit kørekort hos Mrdrive, er du med til at bakke op om de store visioner som både vi og redbarnet har.
Call Now ButtonRing til os nu!