Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dk
Mød vores tidligere elever her

“Virkelig god køreskole og god undervisning. Kørelærerne er både søde og rare. Stor anbefaling herfra”

– Merle Kingo, tidligere elev hos Mrdrive.dk
Glade elever er det vi lever af 


Mød Lærke og Sandra

Lærke og Sandra tog deres kørekort hos Mrdrive.dk – og det har de i hvert fald ikke fortrudt. Vi har skruet helt op for stemningen, sponsoreret dem med det de bedst kan li’ – deres heste! I videoen til højre fortæller Sandra og Lykke, hvordan der oplevelse af kørekort forløbet hos Mrdrive har været. Se deres video, så bliver du klogere på hvad du kan forvente når du tager kørekort hos os.


Mød Lykke’s og Sandra’s mødre

Karina er mor til Lykke og Rikke er mor til Sandra. Forældre er i dag en stor del af deres børn’s kørekort forløb. For dig som forældre  kan det derfor være afgørende at finde ud af hvad andre forældre synes om det at tage kørekort et bestemt sted. Lyt til Rikke og og Karina fortælle, om hvordan de som forældre oplevede kørekort forløbet. Få feedbacken live i videoen til venstre.


Mød Magnus

Magnus tog kørekort hos Mrdrive i Odense, i denne video fortæller han om hans oplevelse af køreskolen og den kørelærer han havde tilknyttet under forløbet. Lyt med i videoen til venstre 🙂


Mød Tobias og Emma

Tobias og Emma tog kørekort hos køreskolen i Odense, og fortæller her mere om deres oplevelse hos Mrdrive. Se mere i videoen .


Call Now ButtonRing til os nu!