Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dk

MC Kørekort i Odense

MC kørekort i Odense

Som noget helt nyt kan du nu tage MC kørekort i Odense – altså motorcykel kørekort (kategori A-A2) – hos byens fedeste køreskole i de absolut bedste omgivelser. Teori til motorcykel kørekort i Odense foregår hver mandag og fredag fra kl. 16.30-19.30 i 4 uger. Kom på vores intensive forløb til MC kørekort i Odense, hvorefter du kan forvente at stå klar med dit nye motorcykel kørekort ret hurtigt. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor langt du kan komme på en motorcykel og det hele starter med et MC kørekort fra Mrdrive!

Motorcykel kørekort med fleksibel undervisning

De fleste af dem, der ønsker et motorcykel kørekort i Odense har andet at se til i dagligdagen end kun kørekortundervisning. Derfor forsøger vi altid hos Mrdrive at planlægge kørsel om eftermiddagen og i weekenderne, så det er så let som muligt at tage MC kørekort i Odense. Manøvrebane og glatbane er på forhånd booket i weekender for at imødekomme så mange som muligt, så du kan roligt vælge os som din køreskole, når du ønsker at tage motorcykel kørekort i Odense.

Der er følgende kategorier til motorcykel kørekort i Odense:

A 1 – Lille motorcykel (0-15 hk, 0-125 cm) Du er 18 – 20 år og har aldrig haft MC kørekort før. (Vi kan desværre ikke hjælpe med denne kategori.)

A 2 – Mellem motorcykel (0-48 hk, ubegrænset kubik, dog født med max 96 hk) Du er 20-24 år og har aldrig haft MC kørekort, eller haft mindst 2 års erfaring på A1 og bestået en MC køreprøve.

A – Stor motorcykel (0-ubegrænset hk, ubegrænset kubik): Du er 24 år eller har haft mindst 2 års kørselserfaring A2 og bestået en MC køreprøve. (hvis du har lille MC kørekort efter de gamle regler, kan du, når du er fyldt 22 år, få til stor motorcykel efter en bestået køreprøve)

MC Kørekort – kategori A-A2

KUN 8.500kr*


13 praktiske lektioner

Øvelseskørsel på vej

Teoriundervisning

29 teorilektioner

Sjov undervisning

Masser af humor og aktiviteter


Manøvrebane

4 lek. på kravlegård

Køreteknisk anlæg

5 lek. på glatbane

Gratis forplejning

Altid plads til en hyggesnack

Placeret i hjertet af Odense

Teori i Odense Banegård center

Find ledigt hold nu!

* Omkostninger udover lovpakken

Lægeerklæring og pasfoto

Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen (1000kr)

Leje af MC til køreprøve (600kr)

Leje af bane til køreprøve (500kr)

Opkræves af baneudlejer

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Eventuelle ekstraomkostninger

Er der behov for ekstra kørelektioner afregnes der 600kr. inkl. moms pr. kørelektion.

Leje af mc til evt. ekstra køreprøve: 600kr. inkl. moms

Må jeg holde pause undervejs?

Det korte svar er, JA, dog maks 3 måneder.  Dette er dog generelt set ikke noget vi vil anbefale. Men læs lige med her:

 1. For at kunne overholde princippet om integreret teoretisk og praktisk undervisning samt for at sikre en optimal køreuddannelse skal  undervisningsforløbet være sammenhængende. Der må derfor ikke være ophold i køreuddannelsesperioden af længere varighed.
 2. Ansøgere, der er fraværende i køreuddannelsesperioden i mere end tre måneder, skal påbegynde køreundervisningen på ny.
 3. Ansøgere, der i løbet af køreuddannelsesperioden er fraværende i højst 4 lektioner af 45 minutters varighed i teorilokale (teoretiske emner), kan på særlige vilkår selv gennemgå de manglende emner ved selvstudium.

Hvor lang tid er kørekortet gyldigt?

Som udgangspunkt indtil du fylder 70 år. Derefter skal det fornys med et nyt pasfoto i borgerservice.

 1. Kørekort til kategori B udstedes med en gyldighedstid på 15 år.
 2. Når dit kørekort er ved at udløbe, skal du henvende dig til et af landets kommuner, som vurderer om betingelserne for fornyelse af kørekort er opfyldt.
 3. Når du indleverer din ansøgning til en af landets kommuner, skal du dokumentere din identitet. Du skal derfor medbringe dit eventuelt tidligere udstedte kørekort af EU-modellen eller dit gyldige pas. Hvis du ikke har det, skal du i stedet medbringe din originale dåbs-, navne- eller fødselsattest, sundhedskort eller andet egnet legitimation, samt billedlegitimation.

Hos Mrdrive Aps kan du til en hver tid vælge at opdele betaling af dit kørekort i rater. Betaler du på én gang pålægges du ingen gebyrer. Vælger du ratebetaling tillægges et symbolsk administrationsgebyr på 100kr. pr. betaling. Ratebetaling foregår på følgende måde:

OBS: Ved tilmelding modtager du en faktura på med et depositum på 500kr. Depositum skal indbetales for at bekræfte din tilmelding på holdet. Har du indbetalt depositum trækkes det fra den samlede totalpris på 8.500kr. Betales kørekortet i rater modregnes de 500kr fra sidste rate.

 1. ratebetaling betales senest til første teoriaften (4.000kr) + 100kr adm. gebyr
 2. ratebetaling betales den efterfølgende 1. på måneden. (4.000kr) + 100kr adm. gebyr

OBS: Hvis du ikke indbetaler depositum inden holdstart forsøger vi at kontakte dig. Hvis dette ikke lykkedes frameldes du holdet, så pladsen kan gå til en anden elev. Du bedes derfor reagere på den første faktura du får fra os.

Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail. Du modtager en faktura på det samlede beløb kort før opstart.

Når du tilmelder dig et hold er der praktiske ting du skal sørge for at du har styr på hurtigst muligt:

 1. Pasfoto
  Vi anbefaler du henvender dig til en professionel fotobutik som kan klare opgaven for dig. Se politiets guide på: Politiets guide til pasfoto
 2. Lægeattest
  Henvend dig til din egen læge og bed om en lægeerklæring. Prisen er variabel fra læge til læge ca pris plejer at være 450-650kr.
 3. Færdselrelateret førstehjælps bevis
  Du behøver ikke fornye dit førstehjælpsbevis når du allerede har et B-kørekort.

HOLDOVERSIGT & TILMELDING

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med din tilmelding?
Så kontakt os på +45 50 20 30 38

Call Now ButtonRing til os nu!