Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dk

Manøvrebane – Lukket øvelsesplads

Formålet:
Formålet med undervisningen på lukket øvelsesplads er at give eleven færdighed i at beherske bilen ved lave hastigheder under udførelse af manøvrer, der forekommer i almindelig færdsel, dvs. igangsætning, standsning, forlæns- og baglænskørsel, svingning, vending, parkering ved vejkant og i parkeringsbås.

De enkelte manøvrer skal være indlært med så stor sikkerhed og præcision, at eleven i de efterfølgende øvelser på vej hovedsagelig kan koncentrere sig om at tilpasse kørslen til vej- og færdselsforholdene og de gældende færdselsregler.

I praksis:
Manøvrebanen også kaldet kravlegård er dine indledende timer alene bag rattet i en bil. Det er allerførste gang du sætter dig bag rattet. Udover en kort instruktion fra din kørelærer så sidder du faktisk 4x45min helt alene bag rattet og skal udføre nogle bestemte øvelser som du bliver instrueret af af din kørelærer. Vi er maksimalt 3 elever + 1 kørelærer afsted ad gangen, hvilket giver os rigtig god mulighed for at sikre den korrekte indlæring hos den enkelte elev. Når manøvrebanen er klaret på tilfredsstillende vis, er vi klar til efter kort tid, at indlede vores køres på den rigtige vej.

Call Now ButtonRing til os nu!