Lynkursus kørekort

Kan du slet ikke vente med at sidde bag rattet og helt selv køre hjem til vennerne eller på tur ud i det blå? Så kan du med fordel tage vores lynkursus til kørekort, hvor du i løbet af din sommerferie hurtigt kan få kørekortet i hus, så du selv kan køre til stranden. Når du vælger Mrdrive som din køreskole, får du ikke en helt traditionel køreskole med lange og måske lidt tørre undervisningstimer. Nej, du får skam kørelærere, der gør det hele til en sjov oplevelse med masser af humor og sjove aktiviteter undervejs. Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi er Odenses og Middelfarts mest engagerede køreskole.

Du kan derfor med fordel lade Mrdrive give dig et lynkursus i kørekort i Odense, hvis det lyder som noget for dig.

Hvad er forskellen på almindeligt kørekort og lynkursus kørekort?

Langt de fleste bruger typisk et sted mellem 3-5 måneder på at tage normalt kørekort. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor hurtigt teorien læres, eller hvor mange kørelektioner, der er behov for ud over de obligatoriske 16. Derfor kan det for nogle også nemt tage længere tid. Med et lynkursus kørekort kan det i stedet typisk gøres på 1,5 måned, såfremt du følger undervisningen helt uden afvigelser – vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen f.eks. med vores tips til teoriprøven. Med et lynkursus kørekort kan du således hurtigere få dit kørekort i hånden, så du kan låne dine forældres bil.

Et lynkursus kørekort er således perfekt til dig, der ønsker at få kørekortet hurtigt, og som har tid til at tage i hvert fald to køretimer om ugen. Det gør også lynkursus kørekort til en oplagt mulighed for at tage kørekort i sommerferien, hvor du alligevel har masser af tid til at tage lektionerne og blive klar til at køre bil. Selvom der er tale om et lynkursus til kørekort, så er det stadig samme service som ved almindeligt kørekort B – bare hurtigere.

Hvad koster lynkursus til kørekort?

Hos Mrdrive tilbyder vi lynkursus til kørekort i Odense for kun 17.000 kroner. Dette er inklusiv lovpakken, som dækker over 16 praktiske lektioner med øvelseskørsel på vej, fire lektioner på manøvrebanen, ubegrænset teoriundervisning og fire lektioner på køreteknisk anlæg – vi kan naturligvis også hjælpe med finansiering af kørekort her. Derudover får du også sjov undervisning med gratis forplejning og en elevportal med gratis adgang til online prøver, så du kan teste teorien af inden køreprøven. Med i lynkursus kørekort følger også leje af bil til køreprøven.

Udover den faste pris for at få kørekort vil der være ekstra omkostninger i forbindelse med opstart fx lægeerklæring, pasfoto, prøvegebyr til politiet og et førstehjælpskursus, som alle er krav for at kunne tage kørekort. Dette vil typisk koste et sted mellem 2.150-2.400 kroner.

Kunne du også tænke dig at tage kørekort i sommerferien eller måske lige før din ferie? Tilmelding til lynkursus kørekort i Odense åbner i foråret, så skynd dig at melde dig til og vær sikker på en plads i enten juni eller juli.

VELKOMMEN TIL DET RIGTIGE VALG!

Høj beståelsesprocent

Byens fedeste skolevogne

Imødekommende kørelærer

Lynhold er normalt kun åbent i og op til skoleferier. Hvis du ønsker et lynforløb uden for skoleferien så send en mail til os på kontakt@mrdrive.dk eller ring på +4550203038

Lynkursus til kørekort

KUN 17.000kr


16 praktiske lektioner

Øvelseskørsel på vej

Elevportal

Gratis adgang til online prøver

Sjov undervisning

Masser af humor og aktiviteter

Leje af bil til køreprøve

1. køreprøve inkl. (600kr)


Manøvrebane

4 lek. på kravlegård

Teoriundervisning

Ubegrænset teori

Gratis forplejning

Altid plads til en hyggesnack

Køreteknisk anlæg

4 lek. på glatbane

I hjertet af Odense

Teori i Odense Banegård

Find ledigt hold nu!

Omkostninger udover lovpakken

Lægeerklæring og pasfoto

Estimeret pris ca. 450-700kr. afhængigt af din læge

Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen(1000kr)

Gebyret til fstyr betales kun én gang såfremt du består teori- og køreprøve i første forsøg. (Selvfølgelig 😀 )

Førstehjælpskursus (700kr)

8-timers obligatorisk førstehjælpskursus afholdes på køreskolen. Inkl. forplejning


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvornår må jeg begynde at tage kørekort?

Du må først påbegynde undervisningen 3 måneder før du fylder 17 år, altså når du er 16 år og 9 mdr gammel. Du kan tidligst aflægge teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Hvor lang tid tager et kørekort?

Et normalt kørekort tager ca. 12-14 uger, men behovet vil typisk være individuelt.

Hvis du ønsker kan du tilmelde dig et af vores turbohold, tager ca 4-6 uger, så står du med dit kørekort klart i hånden.

For generhververe kan du dog generhverve dit kørekort rimelig hurtigt, kontakt os for nærmere tidsforløb

Hvis du har ønsker for speciel undervisning kan tiden ligeledes variere.

Må jeg holde pause undervejs?

Det korte svar er, JA, dog maks 3 måneder.  Dette er dog generelt set ikke noget vi vil anbefale. Men læs lige med her:

 1. For at kunne overholde princippet om integreret teoretisk og praktisk undervisning samt for at sikre en optimal køreuddannelse skal  undervisningsforløbet være sammenhængende. Der må derfor ikke være ophold i køreuddannelsesperioden af længere varighed.
 2. Ansøgere, der er fraværende i køreuddannelsesperioden i mere end tre måneder, skal påbegynde køreundervisningen på ny.
 3. Ansøgere, der i løbet af køreuddannelsesperioden er fraværende i højst 4 lektioner af 45 minutters varighed i teorilokale (teoretiske emner), kan på særlige vilkår selv gennemgå de manglende emner ved selvstudium.

Hvor lang tid er kørekortet gyldigt?

Som udgangspunkt indtil du fylder 70 år. Derefter skal det fornys med et nyt pasfoto i borgerservice.

 1. Kørekort til kategori B udstedes med en gyldighedstid på 15 år.
 2. Når dit kørekort er ved at udløbe, skal du henvende dig til et af landets kommuner, som vurderer om betingelserne for fornyelse af kørekort er opfyldt.
 3. Når du indleverer din ansøgning til en af landets kommuner, skal du dokumentere din identitet. Du skal derfor medbringe dit eventuelt tidligere udstedte kørekort af EU-modellen eller dit gyldige pas. Hvis du ikke har det, skal du i stedet medbringe din originale dåbs-, navne- eller fødselsattest, sundhedskort eller andet egnet legitimation, samt billedlegitimation.

Hvordan foregår teoriprøven?

 1. Prøven er skriftlig og gennemføres ved forevisning af en tilfældigt udvalgt serie blandt Rigspolitiets godkendte teoriprøvesæt med indtalte spørgsmål og svarmuligheder samt tilhørende afkrydsningsskema til besvarelse.
 2. Prøvelokalet lukkes ved fastsat mødetid. Ansøgere, der møder for sent, og efter at prøven er begyndt, kan ikke få adgang til prøvelokalet og skal beramme ny prøve mod betaling.
 3. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens bedømmelse. Ansøger skal have oplyst, hvilke emner i undervisningsplanen der er fejlagtigt besvaret.

Hvordan foregår køreprøven?

 1. Den kørselstid, der afsættes til bedømmelse af ansøgerens færdigheder og adfærd i trafikken, må ikke være under 25 minutter ved den praktiske prøve til kategori B. Ud over kørselstiden skal der afsættes tid til kontrol af ansøgerens identitet, oplysning om prøvens forløb, kontrol af køretøjets udstyr, gennemførelse af baglænskørsel, evaluering af prøveforløbet mv. Prøvetiden kan om nødvendigt forlænges og kan afbrydes, hvis ansøgerens kørefærdighed er meget ringe.
 2. Prøven i kørsel gennemføres med den prøvesagkyndige ved siden af ansøgeren i en godkendt skolevogn, som ansøgeren selv skal stille til rådighed. Kørelæreren kan, medmindre ansøgeren eller den prøvesagkyndige har væsentlige indvendinger imod det, overvære prøven fra bilens bagsæde.
 3. Som led i prøvestedets kvalitetssikring af den praktiske prøve kan yderligere en prøvesagkyndig efter forudgående orientering af kørelæreren overvære prøven.
 4. Under prøven anses ansøgeren som bilens fører med deraf følgende ansvar og forpligtelser.
 5. Enkelte mindre alvorlige fejl kan ikke i sig selv medføre, at prøven bedømmes som ikke-bestået, idet ansøgerens kørsel skal vurderes som helhed.
 6. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens afslutning. Ansøgere, der ikke har bestået, skal have oplyst, hvilke færdighedskrav i undervisningsplanen der ikke er tilfredsstillende opfyldt.

Hvad betyder ubegrænset teoriundervisning?

Loven lægger op til, at du ikke må holde for lange pauser. Hvis du bliver nød til at stoppe, eller på anden grund ikke kan komme i køreskolen et stykke tid, skal du starte helt eller delvis op igen.

Du får ved første tilmelding i køreskolen 3 mdr online teoriadgang og den ubegrænsede teoriundervisning omfatter ialt 6 mdr.

OBS: KORT FØR OPSTART SENDES MODTAGER DU EN FAKTURA MED ET DEPOSITUM PÅ 500KR. Depositum skal indbetales for at bekræfte din tilmelding på holdet. Har du indbetalt depositum trækkes det fra den samlede totalpris på 17.000kr. 

OBS: Hvis du ikke indbetaler depositum inden holdstart forsøger vi at kontakte dig. Hvis dette ikke lykkedes frameldes du holdet, så pladsen kan gå til en anden elev. Du bedes derfor reagere på den første faktura du får fra os.

På lynhold kan der desværre ikke tilbydes ratebetaling. Vi henviser til fanen “Finansiering”, hvis man ønsker afdrag på kørekortet.

Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail.

Når du tilmelder dig et hold er der praktiske ting du skal sørge for at du har styr på hurtigst muligt:

 1. Pasfoto
  Vi anbefaler du henvender dig til en professionel fotobutik som kan klare opgaven for dig. Se politiets guide på: Politiets guide til pasfoto
 2. Lægeattest
  Henvend dig til din egen læge og bed om en lægeerklæring. Prisen er variabel fra læge til læge ca pris plejer at være 450-650kr.
 3. Færdselrelateret førstehjælps bevis
  Må maksimalt være 1 år gammelt. Hvis du ikke har et førstehjælpsbevis eller det er blevet for gammelt kan vi hjælpe dig med dette på køreskolen. Pris 600kr. inkl. moms

Såfremt du skal til at tage dit kørekort som 17-årig skal du hurtigst muligt sørge for at udfylde en samtykkeerklæring af en eller begge af dine forældre eller værge. Du kan downloade samtykkeerklæringen her: P23

HOLDOVERSIGT & TILMELDING

OBS: FOR BOOKING AF LYNHOLD RING TIL OS PÅ +4550203038

ELLER SEND EN MAIL PÅ KONTAKT@MRDRIVE.DK

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med din tilmelding?
Så kontakt os på +45 50 20 30 38

Call Now ButtonRing til os nu!