Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dk


Kørekort i Odense og Middelfart

Er du helt klar til at tage kørekort og til en ny hverdag på farten? Så kan du være helt tryg ved at lade Mrdrive – Odenses fedeste køreskole – hjælpe dig med at få kørekortet i hus. Vi tilbyder en række forskellige uddannelser, der alle har til formål at klæde dig på til et liv bag rettet og til en sikker kørsel. Skal vi også hjælpe dig med kørekort i Odense eller Middelfart? Så book et uforpligtende møde med en af vores kørelærer eller tilmeld dig næste hold allerede nu – du vil ikke fortryde at lade Mrdrive hjælpe dig i mål med dit kørekort i Odense eller i Middelfart.

Mange muligheder for kørekort i Odense og Middelfart

Hos Mrdrive har du flere muligheder at vælge imellem, når det kommer til kørekort i Odense. Hvad end du skal bruge et helt nyt kørekort, det gamle skal fornys, eller du er førstegangserhverver, kan vi hjælpe dig med at få kørekortet i hus – samtidig med at du har det sjovt. For hos Mrdrive er det at tage kørekort i Odense nemlig en oplevelse. Vi har stor fokus på, at undervisningen skal være både spændende, sjov og ikke mindst lærerig, så du ikke kun får alt det praktiske på plads, men også har det sjovt imens. Sagt med andre ord: Vi er alt andet end en traditionel køreskole, og vil du gerne have en mindeværdig oplevelse, mens du tager kørekort i Odense, er Mrdrive et oplagt valg.

Når det kommer til kørekort, findes der i dag et væld af muligheder for at erhverve lige præcis den type kørekort, du har brug for. Derfor tilbyder vi hos Mrdrive også flere forskellige typer kørekort i Odense, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med lige det, du har brug for. Lader du os hjælpe dig med nyt kørekort, kan vi tilbyde følgende:

  • Kørekort B

Alle vores pakker indeholder naturligvis lovpakken i forbindelse med kørekort, der giver dig det korrekte antal timer både praktisk og teoretisk, så du er klædt på til køreprøven og til at få dit nye kørekort i Odense. Hos Mrdrive har du således mulighed for både at tage det klassiske kørekort til personbil såvel som til motorcykel. Og som noget helt særligt tilbyder vi også, at du kan tage dit kørekort i Odense i en bil med automatgear, så du slipper for at skulle skifte gear manuelt. Du har hos os også mulighed for at tage et lynhold og erhverve dit kørekort hurtigere end normalt, hvis du bare ikke kan vente med at sidde bag rattet og cruise gennem gader og stræder.

 

Hvad koster et kørekort?

Kørekort prisen her hos Mrdrive varierer, alt efter hvilken type kørekort der er tale om. Vores priser ligger som udgangspunkt et sted mellem 3.000 kroner og 17.000 kroner. Du kan læse meget mere om vores forskellige priser under de forskellige typer af kørekort i Odense og Middelfart, som vi tilbyder.

Uanset dit valg i forbindelse med kørekort i Odense eller Middelfart får du altid imødekommende kørelærer, der har dig og din kørsel som fokus. Og så kommer du til at køre rundt i Odenses nok fedeste skolevogne. Lyder det som noget for dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi glæder os til at hjælpe dig med dit kørekort i Odense og Middelfart.Call Now ButtonRing til os nu!