Adresse:
Østre stationsvej 27, 5000 Odense C
Telefonummer
+45 50 20 30 38
E-mail
Kontakt@mrdrive.dk


VELKOMMEN TIL DET RIGTIGE VALG!

Høj beståelsesprocent

Byens fedeste skolevogne

Imødekommende kørelærer

Kørekort i Middelfart

KUN 15.000kr*


16 praktiske lektioner

Øvelseskørsel på vej

Elevportal

Gratis adgang til online prøver

Sjov undervisning

Masser af humor og aktiviteter

Leje af bil til køreprøve

1. køreprøve inkl. (600kr)


Manøvrebane

4 lek. på kravlegård

Teoriundervisning

Ubegrænset teori

Gratis forplejning

Altid plads til en hyggesnack

Køreteknisk anlæg

4 lek. på glatbane

Placeret i hjertet af Middelfart

Teori ved Middelfarts Midtpunkt

Find ledigt hold nu!

Omkostninger udover lovpakken

Prøvegebyr til politiet (1000kr)

Gebyret til politiet betales kun én gang såfremt du består teori- og køreprøve i første forsøg. (Selvfølgelig 😀 )

Lægeerklæring og pasfoto

Estimeret pris ca. 450-700kr. afhængigt af din læge

Førstehjælpskursus (700kr)

8-timers obligatorisk førstehjælpskursus afholdes på køreskolen. Inkl. forplejning

HOLDOVERSIGT & TILMELDING

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med din tilmelding?
Så kontakt os på +45 50 20 30 38

Tag kørekort på køreskole i Middelfart

Er tiden endelig kommet til, at du skal tage kørekort, så dig og kammeraterne kan komme på køretur? Hvis du ikke selv er i gang med at undersøge mulighederne for kørekort i Middelfart, så er dine forældre sikkert. Det skal jo gerne både være fedt og lærerigt at tage kørekort og det er lige netop hvad vi hos Mrdrive tilbyder her på vores køreskole i Middelfart. Vi sørger for, at du bliver rigtig godt klædt på til at sætte dig bag rattet både praktisk og teoretisk – bl.a. med vores tips til køreprøven – og vi sørger vi et sjovt køreskole forløb fra start til slut. Læs endelig videre her, hvis du er klar til at tage dit kørekort og se mere om hvorfor Mrdrive er den fedeste køreskole i Middelfart.

Hvad er kørekort kategori b?

Skal du kunne sætte dig bag rattet i en almindelig personbil skal du bruge den type kørekort, der hedder kørekort kategori b. Dette er kørekortet, der gælder til alle normale personbiler, men for at det ikke skal være løgn, så gælder kørekort kategori b også til varebiler op til 3,5 ton. Når folk tager deres første kørekort i Middelfart, er det oftest, at de vælger at tage et kørekort kategori b, fordi det dækker de flestes almindelige behov.

 

Kørekort kategori b omfatter den danske lovpakke, som man skal bruge, når man ønsker at køre i almindelige personbiler – derfor kaldes denne type kørekort også bare ”lovpakken” i normal tale. Dette betyder, at når du har erhvervet dig et kørekort kategori b i Middelfart, så opfylder du alle de nødvendige krav til at måtte køre bil på vores danske veje – men faktisk også udenlandske veje.

Derfor indeholder vores kørekort kategori b pakke følgende:

 • 16 praktiske lektioner med øvelseskørsel på vej
 • 4 lektioner på manøvrebane
 • Ubegrænset teoriundervisning
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg

Kørekort kategori b hos Mrdrive

Foruden lovpakken indeholder kørekort kategori b hos Mrdrive følgende:

 • Elevportal med gratis adgang til online prøver
 • Sjov og spændende undervisning med hyggesnacks
 • Leje af bil til første køreprøve

Vælger du at tage dit kørekort på Mrdrive køreskole i Middelfart vil hurtigt finde ud af, at vi gør ekstraordinært meget ud af, at undervisningen og køretimerne skal være spændende og supersjove. Vi går meget op i, at det skal være en oplevelse for livet at gå på vores køreskole i Middelfart – fyldt med humor og sjove aktiviteter i løbet af undervisningen. Det er på denne måde, vi mener, at man lærer bedst, så du får de bedste forudsætninger både til køreprøven og dit efterfølgende liv som bilist.

Melder du dig på et af vores hold til kørekort i Middelfart, så er der naturligvis nogle ting, som du er nødt til at få ordnet så hurtigt som muligt. En lægeerklæring er et must, når man skal tage kørekort. Du skal også tage eller påbegynde et kursus i førstehjælp samt have et vellignende pasfoto klar. Prisen for kørekort kategori b dækker nemlig ikke disse ting. Ved siden af kommer også et prøvegebyr til politiet i forbindelse med dine prøver. Hvis du allerede har taget et færdselsrelateret førstehjælpskursus og dette ikke er mere end 12 måneder gammelt, så dækker dette stadig, når du skal skal begynde på køreskole i Middelfart, og du behøver derfor ikke tage det igen. Hvis du – som mange andre – ikke lige har taget et førstehjælpskursus til kørekort, så tilbyder vi faktisk et 8 timers kursus i førstehjælp inkl. forplejning her.

Hvad koster kørekort i Middelfart?

Her hos Mrdrives køreskole i Middelfart er normalprisen 15.000 kr., når du tager dit kørekort kategori b. Oveni de 15.000 kr. kommer tilmed udgifter til pasfoto, prøvegebyr til politiet, lægeerklæring og førstehjælpskursus. Disse vil i alt typisk løbe op i noget der ligner 2.150-2.400 kr. ekstra – forbeholdt hvilken pris, du kan få pasfoto og lægeerklæring til i din kommune. Vi tilbyder ligeledes finansiering til kørekort her hos Mrdrive.

 

Er du spændt og parat til at tage dit kørekort på Mrdrives køreskole i Middelfart, så kom og kør med. Vi står klar til at tage imod dig og sende dig godt på vej.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Eventuelle ekstraomkostninger

Er der behov for ekstra kørelektioner afregnes der 600kr. inkl. moms pr. kørelektion.

Leje af skolevogn til evt. ekstra køreprøve: 600kr. inkl. moms (Første køreprøve er gratis, inkluderet i lovpakken)

Hvornår må jeg begynde at tage kørekort?

Du må først påbegynde undervisningen 3 måneder før du fylder 17 år, altså når du er 16 år og 9 mdr gammel. Du kan tidligst aflægge teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Hvor lang tid tager et kørekort?

Et normalt kørekort tager ca. 12-14 uger, men behovet vil typisk være individuelt.

Hvis du ønsker kan du tilmelde dig et af vores turbohold, tager ca 4-6 uger, så står du med dit kørekort klart i hånden.

For generhververe kan du dog generhverve dit kørekort rimelig hurtigt, kontakt os for nærmere tidsforløb

Hvis du har ønsker for speciel undervisning kan tiden ligeledes variere.

Må jeg holde pause undervejs?

Det korte svar er, JA, dog maks 3 måneder.  Dette er dog generelt set ikke noget vi vil anbefale. Men læs lige med her:

 1. For at kunne overholde princippet om integreret teoretisk og praktisk undervisning samt for at sikre en optimal køreuddannelse skal  undervisningsforløbet være sammenhængende. Der må derfor ikke være ophold i køreuddannelsesperioden af længere varighed.
 2. Ansøgere, der er fraværende i køreuddannelsesperioden i mere end tre måneder, skal påbegynde køreundervisningen på ny.
 3. Ansøgere, der i løbet af køreuddannelsesperioden er fraværende i højst 4 lektioner af 45 minutters varighed i teorilokale (teoretiske emner), kan på særlige vilkår selv gennemgå de manglende emner ved selvstudium.

Hvor lang tid er kørekortet gyldigt?

Som udgangspunkt indtil du fylder 70 år. Derefter skal det fornys med et nyt pasfoto i borgerservice.

 1. Kørekort til kategori B udstedes med en gyldighedstid på 15 år.
 2. Når dit kørekort er ved at udløbe, skal du henvende dig til et af landets kommuner, som vurderer om betingelserne for fornyelse af kørekort er opfyldt.
 3. Når du indleverer din ansøgning til en af landets kommuner, skal du dokumentere din identitet. Du skal derfor medbringe dit eventuelt tidligere udstedte kørekort af EU-modellen eller dit gyldige pas. Hvis du ikke har det, skal du i stedet medbringe din originale dåbs-, navne- eller fødselsattest, sundhedskort eller andet egnet legitimation, samt billedlegitimation.

Hvordan foregår teoriprøven?

 1. Prøven er skriftlig og gennemføres ved forevisning af en tilfældigt udvalgt serie blandt Rigspolitiets godkendte teoriprøvesæt med indtalte spørgsmål og svarmuligheder samt tilhørende afkrydsningsskema til besvarelse.
 2. Prøvelokalet lukkes ved fastsat mødetid. Ansøgere, der møder for sent, og efter at prøven er begyndt, kan ikke få adgang til prøvelokalet og skal beramme ny prøve mod betaling.
 3. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens bedømmelse. Ansøger skal have oplyst, hvilke emner i undervisningsplanen der er fejlagtigt besvaret.

Hvordan foregår køreprøven?

 1. Den kørselstid, der afsættes til bedømmelse af ansøgerens færdigheder og adfærd i trafikken, må ikke være under 25 minutter ved den praktiske prøve til kategori B. Ud over kørselstiden skal der afsættes tid til kontrol af ansøgerens identitet, oplysning om prøvens forløb, kontrol af køretøjets udstyr, gennemførelse af baglænskørsel, evaluering af prøveforløbet mv. Prøvetiden kan om nødvendigt forlænges og kan afbrydes, hvis ansøgerens kørefærdighed er meget ringe.
 2. Prøven i kørsel gennemføres med den prøvesagkyndige ved siden af ansøgeren i en godkendt skolevogn, som ansøgeren selv skal stille til rådighed. Kørelæreren kan, medmindre ansøgeren eller den prøvesagkyndige har væsentlige indvendinger imod det, overvære prøven fra bilens bagsæde.
 3. Som led i prøvestedets kvalitetssikring af den praktiske prøve kan yderligere en prøvesagkyndig efter forudgående orientering af kørelæreren overvære prøven.
 4. Under prøven anses ansøgeren som bilens fører med deraf følgende ansvar og forpligtelser.
 5. Enkelte mindre alvorlige fejl kan ikke i sig selv medføre, at prøven bedømmes som ikke-bestået, idet ansøgerens kørsel skal vurderes som helhed.
 6. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens afslutning. Ansøgere, der ikke har bestået, skal have oplyst, hvilke færdighedskrav i undervisningsplanen der ikke er tilfredsstillende opfyldt.

Hvad betyder ubegrænset teoriundervisning?

Loven lægger op til, at du ikke må holde for lange pauser. Hvis du bliver nød til at stoppe, eller på anden grund ikke kan komme i køreskolen et stykke tid, skal du starte helt eller delvis op igen.

Du får ved første tilmelding i køreskolen 3 mdr online teoriadgang og den ubegrænsede teoriundervisning omfatter ialt 6 mdr.

Hos Mrdrive Aps kan du til en hver tid vælge at opdele betaling af dit kørekort i rater. Betaler du på én gang pålægges du ingen gebyrer. Vælger du ratebetaling tillægges et symbolsk administrationsgebyr på 100kr. pr. betaling. Ratebetaling foregår på følgende måde:

OBS: KORT FØR OPSTART SENDES MODTAGER DU EN FAKTURA MED ET DEPOSITUM PÅ 500KR. Depositum skal indbetales for at bekræfte din tilmelding på holdet. Har du indbetalt depositum trækkes det fra den samlede totalpris på 15.000kr. Betales kørekortet i rater modregnes de 500kr fra sidste rate.

 1. ratebetaling betales senest til første teoriaften (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
 2. ratebetaling betales en måned efter (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
 3. ratebetaling betales ved sidste teoriaften  (4.500kr – depositum modregnet)  + 100kr adm. gebyr

OBS: Hvis du ikke indbetaler depositum inden holdstart forsøger vi at kontakte dig. Hvis dette ikke lykkedes frameldes du holdet, så pladsen kan gå til en anden elev. Du bedes derfor reagere på den første faktura du får fra os.

Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail.

Når du tilmelder dig et hold er der praktiske ting du skal sørge for at du har styr på hurtigst muligt:

 1. Pasfoto
  Vi anbefaler du henvender dig til en professionel fotobutik som kan klare opgaven for dig. Se politiets guide på: Politiets guide til pasfoto
 2. Lægeattest
  Henvend dig til din egen læge og bed om en lægeerklæring. Prisen er variabel fra læge til læge ca pris plejer at være 450-650kr.
 3. Færdselrelateret førstehjælps bevis
  Må maksimalt være 1 år gammelt. Hvis du ikke har et førstehjælpsbevis eller det er blevet for gammelt kan vi hjælpe dig med dette på køreskolen. Pris 600kr. inkl. moms

Såfremt du skal til at tage dit kørekort som 17-årig skal du hurtigst muligt sørge for at udfylde en samtykkeerklæring af en eller begge af dine forældre eller værge. Du kan downloade samtykkeerklæringen her: P23

Call Now ButtonRing til os nu!