Vores undervisning

Hos Mrdrive ønsker vi at revolutionere betydningen af en traditionel køreskole. Vi vil bane vejen for unik og nytænkende undervisning med fokus på den enkelte elevs læring. Ved brug af dialogisk undervisning vil sikre vi at netop DU! Får det bedste ud af vores undervisning. Vi er et ungt team der forstår at gøre undervisningen unik og interessant… men, hvad vil det egentligt sige – og hvad betyder dialogisk undervisning netop for dig? Det får du svar på lige her…

Dialogisk undervisning

I det monologiske klasserum har læreren kontrollen og styringen over undervisningen. Læreren taler det meste af tid i form af en-vejs kommunikation til eleverne og kan ikke rigtig formå andet end at stille kontrollerende spørgsmål for at teste eleverne viden. Det er der ikke noget nyt i, det er den undervisning vi alle sammen hader som elever, da det ikke fremmer vores lyst til læring, overhovedet. I det dialogiske klasserum skabes kundskaberne i en dialog mellem underviseren, eleverne og eleverne indbyrdes. Elevernes stemmer fylder simpelthen mere end lærerens og de tilegner sig ny viden ved konstant at forholde sig til hinandens erfaringer, men også underviserens udsagn.

Underviseren har ikke længere funktion som foredragsholder, men mere som en dialogstyrer, hvor dybdegående læring og forståelse er resultatet. Læringen vil komme til at gniste hos alle eleverne på en hel anden måde, end ved helt traditionel undervisning. For dig som elev vil det betyde at du kommer til at være en del af et fællesskab, hvor vi deler erfaringer og dygtiggøre os alle på samme tid.

Det betyder ligeledes at når du står med dit kørekort i hånden, så vil du agere som en god og sikker billist fordi din undervisning af bygget på forståelse og erfaringer og ikke kun forberedelser til at bestå en prøve.

Cooperative learning

Vi er eksperter i det vi laver, hvilket giver os den helt nøjagtige viden for hvilke værktøjer vi skal tage i brug når vi afvikler undervisningen, der skal hjælpe med at give dig et kørekort i Odense. I forbindelse med at vi ønsker elevaktiverende undervisning gøre vi brug af undervisnings princippet Cooperative learning. Det trafikale system kan indeholde mange komplekse regler og helt små detaljer man skal have styr på. Vi ved det ikke er nemt, men vi kan gøre det nemmere og langt sjovere for dig at forstå det komplekse, hvis du netop får lov til selv at arbejde med nogle af dem. Coorperative learning går helt konkret ud på, at vi får dig ud over kanten i form at øvelser/opgaver der skal løses i grupper.

Det kan langt hen ad vejen sammenlignes med gruppearbejde, som du kender det fra din egen skole. I kommer til at samarbejde efter planlagte principper og metoder, samtidig med at det bliver skide skægt. Vi lover et smil der breder ud til panden, hver gang du er til undervisning hos os.

Se en video om Cooperative Learning

Se et eksempel på Cooperative Learning


9 gode grunde til at vælge Mrdrive

Elevaktiverende undervisning

Du bliver en sikker billist

Vi overholder vores aftaler

Professionelle undervisere

Eleverne elsker os

450m fra Odense Banegård

Værdi for pengene

Imødekommer dine behov

Vi inspirere dig til mere!


Call Now ButtonRing til os nu!